Hvorfor skal du vælge Henrik Bo?

  • Hos os er du som elev i centrum, vi vil gøre alt hvad vi kan for at du består første gang, Der er bestemte spilleregler der skal over holdes for at gennemgå en hel køre uddannelse vi ikke kan fravige, men ellers vil vi gå langt for at tilpasse kørelektioner og baner så det passer ind i din hverdag.
  • Hos os har alle kørelærer voksen pædagogisk uddannelse, så vi tilpasser undervisningens fremgangs metoden og sværhedsgraden og læringsstil til dit behov. Der er bestemte mål for hver undervisnings lektion, i den tilrettelagte undervisning, men sværhedsgraden, man gennemføre undervisningen med tilpasses dit niveau i den praktiske kørsel.
  • Hos os har alle kørelærer kørekort til alle køretøjer, det vil sige når vi underviser i hvad man skal passe på ved MC,- bus og lastbilvogntog, så har vi prøvet det selv, det ikke bare noget vi har læst i en bog.
  • Hos os vil vi så vidt det er muligt, følge dig gennem hele køreuddannelsen, det vil sige vi selv, stræber efter at undervise dig, på både manøvrebanen og køreteknisk kursus, så du ikke får fremmede instruktører.
  • Vores førstehjælp kurser, bliver afholdt af en fungerende ambulance chauffør, der selv har stået med fingrene i maskinen for at redde adskillige liv.
  • Vi vil gøre alt for at finde først kommende teori prøve efter endt teorikursus, og bestille hurtigste køreprøve derefter, så vi giver dig kortest mulig samlet kursusforløb, det betyder at du får størst mulig rutine til din prøve, så der er en sammen hæng i din undervisning. Der er imidlertid sæsoner hvor der er ventetider hos politiet, det kan forskubbe forløbet, og hvis din lægeattest får påtegnelser efter sygeforløb eller medicin brug, vil vi opfordre til at få lavet lægeattest og aflevere hor os 2 måneder før hold start.

Henrik Bos køreskole har eksisteret siden 1994, så vi har stor erfaring, der er kørelærer i byen der har kørt længere end os, men vi er den ældste fungerende køreskole forretning i byen