Henrik

Jeg blev kørelærer i 1994. Da jeg startede køreskolen kørte jeg bus hos HHJ Odderbanen. Medens jeg blev storvogns kørelærer i 1996 kørte jeg ved Odder TAXA. Jeg har været på AMU centre rundt om med og uden egen lastbil, Amu center Horsens, Amu Østjylland, Amu Djursland, TUC syd/Dekra Vejen og Århus.

Jeg har voksen pædagogisk underviser uddannelse fra Amu ansættelsen. Efter salg af lastbil køreskolen kørte jeg lastbil hos Hørkram food service indtil bil køreskolen var kørt op på fuld tid. Før køreskolen startede, er jeg udlært landbrugsmaskinmekaniker hos SP Maskiner, og har kørt maskinstation i Skablund og Odder.

Jeg har altså haft arbejde som chauffør, på traktor,- bil,- lastbil.- bus,- og kørelærer til alle køretøjer, og vil gerne give alt min erfaring videre til eleverne, så de kan passe på alle fare ved forskellige køretøjs typer.

Lone

Jeg blev uddannet kørelærer i 2016. Inden jeg startede min kørelærer uddannelse har jeg gennemført voksenpædagogisk grunduddannelse og Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenuddannelse. Er oprindelig uddannet automekaniker og har siden 1998 arbejdet med bilsyn.

Fra 2003 – 2005 læste jeg maskinmester på Århus maskinmesterskole, så jeg kunne blive bilinspektør. Så har en bred viden om ikke bare biler men alle køretøjer. Har også ganske kort kørt bus ved HHJ odderbanen og lufthavnsbus ved Århus lufthavn.

Har kørekort til alle kategorier, så når jeg fortæller om manøvreegenskaber/udfordringer/begrænsninger ved forskellige køretøjs kategorier, er det ting jeg har prøvet i praktisk, og har en stor teknisk viden om.

Jacob

Jeg hedder Jacob og er er nyuddannet kørelærer fra november 2021, hvor Henrik Bo har stået for den praktiske uddannelse, mens jeg har taget den teoretiske uddannelse ved MKU i Viborg. Jeg er uddannet til at kunne give kørekort til kategori B.

Jeg bor i Horsens sammen med min familie bestående af min hustru og snart to børn

Inden jeg blev kørelærer arbejdede jeg som logistik medarbejder ved et handels selskab i Vejle. Jeg har i mange år gerne villet være kørelærer, og forventer også at bygge de resterende kategorier på med tiden.

Kirstine

Jeg blev uddannet kørelærer i 2021.

Inden jeg startede min kørelæreruddannelse gennemførte jeg en voksenpædagogisk grunduddannelse.

Jeg har kørekort til lastbil, lastbil med påhængsvogn og Motorcykel, hvilket gør, at jeg har en stor teknisk forståelse i forhold til de hensyn der skal tages i trafikken som bilist.

Jeg er oprindeligt uddannet som tandplejer og har arbejdet indenfor faget i 13 år.

Jeg holder utrolig meget af samarbejdet og samspillet med andre mennesker, hvorfor jobbet som kørelærer lige er mig.

Jeg sætter en ære i at lære fra mig, så mine elever kan blive nogle dygtige bilister.