Henrik

Jeg blev kørelærer i 1994. Da jeg startede køreskolen kørte jeg bus hos HHJ Odderbanen. Medens jeg blev storvogns kørelærer i 1996 kørte jeg ved Odder TAXA. Jeg har været på AMU centre rundt om med og uden egen lastbil, Amu center Horsens, Amu Østjylland, Amu Djursland, TUC syd/Dekra Vejen og Århus.

Jeg har voksen pædagogisk underviser uddannelse fra Amu ansættelsen. Efter salg af lastbil køreskolen kørte jeg lastbil hos Hørkram food service indtil bil køreskolen var kørt op på fuld tid. Før køreskolen startede, er jeg udlært landbrugsmaskinmekaniker hos SP Maskiner, og har kørt maskinstation i Skablund og Odder.

Jeg har altså haft arbejde som chauffør, på traktor,- bil,- lastbil.- bus,- og kørelærer til alle køretøjer, og vil gerne give alt min erfaring videre til eleverne, så de kan passe på alle fare ved forskellige køretøjs typer.

Lone

Jeg blev uddannet kørelærer i 2016. Inden jeg startede min kørelærer uddannelse har jeg gennemført voksenpædagogisk grunduddannelse og Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenuddannelse. Er oprindelig uddannet automekaniker og har siden 1998 arbejdet med bilsyn.

Fra 2003 – 2005 læste jeg maskinmester på Århus maskinmesterskole, så jeg kunne blive bilinspektør. Så har en bred viden om ikke bare biler men alle køretøjer. Har også ganske kort kørt bus ved HHJ odderbanen og lufthavnsbus ved Århus lufthavn.

Har kørekort til alle kategorier, så når jeg fortæller om manøvreegenskaber/udfordringer/begrænsninger ved forskellige køretøjs kategorier, er det ting jeg har prøvet i praktisk, og har en stor teknisk viden om.